FOGÁSZATI TOVÁBBKÉPZÉS FOGORVOSOKNAK

Fogászati továbbképzés végzett fogorvosoknak a Jeney Akadémiában. Európában egyedülálló felszereltséggel várjuk a szakmai továbbképzésre a kezdő és haladó fogorvosokat egyaránt.

A Jeney Akadémia (1132, Budapest, Visegrádi utca I/4) szeretettel várja a végzett fogorvosokat, szakmai továbbképzés céljából. Európában egyedülálló oktató teremmel rendelkezünk, a tanulni vágyók összesen 6 Zeiss asztali mikroszkópon tapasztalhatják meg a nagyítás adta előnyöket.A kurzusterem előnye hogy minden olyan adottsággal rendelkezik amely egy igazi rendelőben is megtalálható. Egyedülállóan puszter, levegő, víz, turbina, ultrahang, endo motorok, gyökértöméshez használatos műszerek rtg., CBCT áll a gyakorlók rendelkezésére.

Főbb témáink az Ergonómia a fogászatban, Trepanálás, Gyökércsatorna megmunkálás,Gyökértömés. CBCT kiértékelés, diagnosztika. Élő műtét. Az egy napos akkreditált tanfolyamok általában 16 kreditpontot érnek es a szabadon választható kategóriában elszámolhatóak.

MILYEN ESETEKBEN AJÁNLJUK A FOGÁSZATI TOVÁBBKÉPZÉST?

A kurzusokat kezdőknek és haladóknak is ajánljuk, olyanoknak is akik nem használnak mikroszkópot.
A kurzusok alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tudás átadására.
Megtekinthető egy endo rendelő felszerelése.

Galéria

Vélemények

Gabriella Major

Maximális odafigyelés és kedvesség! Én és a fehérköpeny szindrómám 🙂 teljesen meg van elégedve a szolgáltatás minőségével, munkatársak szakértelmével és türelmével! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Balázs Marosfalvi

Professzionális és figyelmes fogászati rendelő!
A legújabb technológiákat alkalmazzák, és a sok éves kiváló szakmai tapasztalatuknak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak. Különösen a gyökérkezelés területén bizonyítottan az egyik legjobb választás. Mindenkinek bátran ajánlom!

Tófalvy Péter (Tofi)

Gyorsan kaptunk időpontot, mindenki nagyon kedves volt és rendkívül türelmesen és figyelmesen bántak a lányommal, aki így egyáltalán nem félt a fogorvosi kezeléstől.

Verdes Jánosné

Sajnos nagyon sokáig halogattam a fogászati kezelést, míg akkora gond lett, hogy a korábbi fogorvosom nem tudta megoldani. Az Endocenterhez is szkeptikusan, fenntartásokkal érkeztem, de már az első kezelések után látszott, hogy mennyire profik. Ők maguk, és az eszközeik, gépeik is. Empatikusak, partnerként kezelnek, minden műveletet megbeszélnek a pácienssel is.

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.