Dr. Török Gréta

 

Általános iskolás korom óta az orvosi pályára készültem, végül a fogorvoslásban találtam meg azt a hivatást, amelyben ötvözni tudom a gyógyítás és az alkotás örömét.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2015-ben. 2018-ban Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozom, ahol a mindennapi betegellátás mellett részt veszek a hallgatók oktatásában, valamint a tudományos életben is aktívan tevékenykedem. Azért, hogy pácienseim a lehető a legjobb ellátást kapják, elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, valamint a legújabb technológiák és eszközök ismerete, ezért rendszeresen résztvevője vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, valamint továbbképzéseknek. Számomra kiemelten fontos, hogy pácienseim számára nyugodt és barátságos légkört teremtsek, ezáltal bármikor bizalommal fordulhassanak hozzám és félelem nélkül érkezzenek a rendelőbe. Nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő kommunikációra, hogy pácienseim kielégítő tájékoztatást kapjanak a kezelésük menetére vonatkozóan.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a konzerváló és esztétikai fogászat, valamint hagyományos és implantációs fogpótlástan áll. Minden eset más-más kihívást tartogat, ahol kamatoztatni tudom precizitásom és kreativitásom.

Vissza az orvosainkhoz

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.