Árak

Konzultáció

Először is a rendelőnkben konzultációs időpontok keretében pontos klinikai és diagnosztikai vizsgálatokat végzünk a kérdéses foggal kapcsolatban.

Konzultáció (online) 19.000 Ft

Amely tartalmazza az elkészült vagy hozott CBCT felvétel kiértékelését, kezelési terv elkészítését, árajánlat összeállítását, dokumentációt illetve a Kezelő Orvossal történő telefonos konzíliumot.

Konzultáció (személyes) 34.000 Ft

Amely tartalmazza az elkészült vagy hozott CBCT felvétel kiértékelését, kezelési terv elkészítését, árajánlat összeállítását, dokumentációt, klinikai vizsgálatot, illetve a Kezelő Orvossal történő személyes konzíliumot.

Amennyiben Ön nem rendelkezik 3D CBCT felvétellel, a rendelőnkben van lehetőség, hogy elkészítsük. Sokkal részletesebb információt nyújt a CBCT felvétel, 3 dimenzióban mutatva a gyulladás pontos kiterjedését, esetleges anatómiai sajátosságokat. 

3D CBCT felvétel díja mérettől függően 19.000 Ft vagy 29.000 Ft.

Garancia

Kezelés Garancia hossza
Fém-kerámia fogpótlásokra 3 év
Cirkónium pótlásokra 4 év
Akrilát (műanyag) részleges, illetve teljes protézisre 1 év
Esztétikus fényre kötő tömésre 2 év
Esztétikus inlayre 3 év
Arany inlayre 5 év
Technikus által készített hosszútávú műanyag ideiglenes korona 0,5 év

Milyen esetekben él a garancia?

A garancia feltétele a félévenkénti, – vagy a kezelőorvos által megítélt gyakoriságú – szűrővizsgálaton való részvétel. A fogászati kezelések végeredményét a páciens egészségügyi állapota, higiéniai szokásai is befolyásolják, melyekre természetesen nem vállalhat az orvos garanciát, tehát a garancia az átadott fogmű minőségéről szól. Emiatt fontos a félévenkénti tisztításon való megjelenés, melynek során pácienseinket megfelelően instruáljuk és motiváljuk a megfelelő szájhigiéne fenntartására, továbbá ellenőrizzük a fogművek állapotát.

A garancia tehát abban az esetben érvényes, amennyiben a páciens:

  • részt vesz a félévenkénti szűrővizsgálaton, tisztításon
  • A fogorvos által javasolt szájhigiéniai előírásokat, a fogmű speciális tisztítását betartja valamint:

Az átadott fogmű (korona, betét, híd, fogsor stb) technikai elkészítése során felmerülő hibák esetén
A garancia nem érvényes a következő esetekben, amennyiben a páciens:

  • nem jelenik meg a féléves kontrollon
  • nem tartja be az orvosa által javasolt szájhigiéniai előírásokat
  • a fogművet nem rendeltetésszerűen használja (leejti, odaüti stb.)
  • Fogorvosa által javasolt éjszakai harapáslazító sínt nem készítteti el, illetve nem hordja – melynek következménye a túlzott fogsor szorításból adódó porcelán leplezés lepattanása valamint:

olyan hosszútávú ideiglenes pótlásokra, amelyek az implantációt készítik elő, de a tervezett időn belül nem valósul meg a műtét
porcelán héj esetén a héj megfeszítése által okozott károkra
gyökérkezeléseknél a kezelés prognózisa egyénenként különböző, a gyógyulás az egyéni regenerációs hajlamtól is függ – a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem adható garancia

Betegjogi képviselőnk: Szabó Anikó
szabo.aniko@obdk.hu

Vélemények

Gabriella Major

Maximális odafigyelés és kedvesség! Én és a fehérköpeny szindrómám 🙂 teljesen meg van elégedve a szolgáltatás minőségével, munkatársak szakértelmével és türelmével! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Balázs Marosfalvi

Professzionális és figyelmes fogászati rendelő!
A legújabb technológiákat alkalmazzák, és a sok éves kiváló szakmai tapasztalatuknak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak. Különösen a gyökérkezelés területén bizonyítottan az egyik legjobb választás. Mindenkinek bátran ajánlom!

Tófalvy Péter (Tofi)

Gyorsan kaptunk időpontot, mindenki nagyon kedves volt és rendkívül türelmesen és figyelmesen bántak a lányommal, aki így egyáltalán nem félt a fogorvosi kezeléstől.

Verdes Jánosné

Sajnos nagyon sokáig halogattam a fogászati kezelést, míg akkora gond lett, hogy a korábbi fogorvosom nem tudta megoldani. Az Endocenterhez is szkeptikusan, fenntartásokkal érkeztem, de már az első kezelések után látszott, hogy mennyire profik. Ők maguk, és az eszközeik, gépeik is. Empatikusak, partnerként kezelnek, minden műveletet megbeszélnek a pácienssel is.

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.