2024.04.22.
A gyökérkezelés elkerülése
Mondhatjuk azt, hogy a gyökérkezelés alapvetően a fogászati beavatkozások egy sokat változó, ma már igen nagy hatékonysággal és fájdalommentesen végezhető fajtája. Nem kell azonban arra gondolni, hogy csak azért, mert ez ma már sokkal jobb eszközökkel és anyagokkal végezhető beavatkozás, csak emiatt feltétlenül szükség van rá.
2024.04.22.
A fogtömés cseréje – váltsd le az amalgámot!
Szögezzük le rögtön az elején: egy modern fogászati rendelő már nem használ amalgámot tömőanyagnak. Miért is fordult el ettől az anyagtól a szakma? Rengeteg információ kering az amalgámról, nézzük meg, mik a legfontosabbak – amik bizony kiszorították a tömőanyagok közül! Először is: semmiképpen nem esztétikus, ezzel nem is érdemes vitába szállni.
2024.04.22.
3d cbct
Kezdetben volt a röntgen - a 3D CBCT előtti idők

Gondolta volna, hogy az első fogászati röntgen a 19. században készült el?

Vélemények

Gabriella Major

Maximális odafigyelés és kedvesség! Én és a fehérköpeny szindrómám 🙂 teljesen meg van elégedve a szolgáltatás minőségével, munkatársak szakértelmével és türelmével! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Balázs Marosfalvi

Professzionális és figyelmes fogászati rendelő!
A legújabb technológiákat alkalmazzák, és a sok éves kiváló szakmai tapasztalatuknak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak. Különösen a gyökérkezelés területén bizonyítottan az egyik legjobb választás. Mindenkinek bátran ajánlom!

Tófalvy Péter (Tofi)

Gyorsan kaptunk időpontot, mindenki nagyon kedves volt és rendkívül türelmesen és figyelmesen bántak a lányommal, aki így egyáltalán nem félt a fogorvosi kezeléstől.

Verdes Jánosné

Sajnos nagyon sokáig halogattam a fogászati kezelést, míg akkora gond lett, hogy a korábbi fogorvosom nem tudta megoldani. Az Endocenterhez is szkeptikusan, fenntartásokkal érkeztem, de már az első kezelések után látszott, hogy mennyire profik. Ők maguk, és az eszközeik, gépeik is. Empatikusak, partnerként kezelnek, minden műveletet megbeszélnek a pácienssel is.

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.