Karrier

Miért jó az EndoCenter csapatában?

Inspiráló környezet

Rendelőnk olyan kultúrát teremt, amely támogatja az innovációt, a kreativitást és az együttműködést. Elkötelezettek vagyunk afelé, hogy munkavállalóink mindig inspiráltak és motiváltak legyenek. Nálunk a fejlődés és tanulás sosem ér véget. Folyamatosan képezzük magunkat, orvosoknak, asszisztenseknek, front office és a back officeban dolgozó Kollégáink részére is biztosítunk továbbképzési, kurzus részvételi lehetőségeket.


Valódi csapat

Rendszeresen tartunk csapatépítő eseményeket. Nyáron a Balatonon hajókázunk egy 2 napos hétvége keretein belül, télen pedig év végi rendelői nagy közös karácsonyi bulit tartunk. Cégünk Coach bevonásával segít a dolgozók kiaknázatlan erősségeik, képességeik felfedezésében. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő kommunikációra az asszertivitást gyakoroljuk és erősítjük nap mint nap munkánk során is. Kollégáink kötelező olvasmánya Dr. Marshall B. Rosenberg: A szavak ablakok vagy falak című könyve.

Közös bulik

Közös bulik Munkahelyi partykat rendezünk dolgozóink részére. Reggelente, reggelivel készülünk de természetesen a délutáni műszakban dolgozóknak is biztosítunk nassolási lehetőséget. Közös megbeszéléseket tartunk hetente, hogy minden Kollégánkat információval tudjuk ellátni a jövőben tervezett projektekről, fejlesztésekről.


Miért jó az EndoCenter csapatában?

Fejlődési lehetőség

Ezenkívül pedig rendszeresen tartunk vezetői üléseket, páciens koordinátor, asszisztens és orvos megbeszéléseket is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy munkavállalóinknak folyamatos lehetőséget biztosítsunk a szakmai növekedésre és előrelépésre. Azon túl, hogy szenvedélyesen szeretünk dolgozni, tudjuk, hogy munkavállalóinknak kiegyensúlyozott magán- és munkaéletre is szükségük van.

Versenyképes fizetés

Ezért kínálunk versenyképes fizetéseket, rugalmas, tervezhető munkaidőt és sok más előnyt. Extra feladat, vagy a hónapban nyújtott kiemelkedő teljesítményért oklevélben részesülnek dolgozóink, különféle ajándékokkal lepjük meg őket..

Csatlakozz csapatunkhoz!

Munkatársaink a legjobb hírvivőink. Tekints be néhány pillanatképen keresztül a rendelői életünkbe. Ha Te a legjobb helyet keresed a karriered építésére, akkor jó helyen jársz. Küldd el részünkre fényképes önéletrajzodat és jelentkezési szándékod a pozíció megjelölésével az űrlap segítségével.

Vélemények

Gabriella Major

Maximális odafigyelés és kedvesség! Én és a fehérköpeny szindrómám 🙂 teljesen meg van elégedve a szolgáltatás minőségével, munkatársak szakértelmével és türelmével! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Balázs Marosfalvi

Professzionális és figyelmes fogászati rendelő!
A legújabb technológiákat alkalmazzák, és a sok éves kiváló szakmai tapasztalatuknak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak. Különösen a gyökérkezelés területén bizonyítottan az egyik legjobb választás. Mindenkinek bátran ajánlom!

Tófalvy Péter (Tofi)

Gyorsan kaptunk időpontot, mindenki nagyon kedves volt és rendkívül türelmesen és figyelmesen bántak a lányommal, aki így egyáltalán nem félt a fogorvosi kezeléstől.

Verdes Jánosné

Sajnos nagyon sokáig halogattam a fogászati kezelést, míg akkora gond lett, hogy a korábbi fogorvosom nem tudta megoldani. Az Endocenterhez is szkeptikusan, fenntartásokkal érkeztem, de már az első kezelések után látszott, hogy mennyire profik. Ők maguk, és az eszközeik, gépeik is. Empatikusak, partnerként kezelnek, minden műveletet megbeszélnek a pácienssel is.

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.