Dr. Mayer Dominik

 

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Munkám során legfontosabb számomra a precizitás a kezelések során illetve a páciens kényelme, hogy minél fájdalommentesebben tudjuk elvégezni az adott kezelést, a lehető legnagyobb precizitással. Emiatt is esett a választásom erre a rendelőre, hiszen a mikroszkópos kezelés során minden apró hibát észreveszünk és kijavítunk. Kiemelten fontos számomra a prevenció, minden páciensem személyre szabottan látom el szájápolási tanácsokkal, hogy minél tovább épségben tudja tartani fogait.

Gyermekkorom óta szeretek barkácsolni, faragni, így innen jöhetett az ihlet, hogy fogorvos legyek. A végső döntést végül a gimnáziumban hoztam meg, hogy fogorvosi pályára szeretnék tovább tanulni, amelyben a szüleim is támogattak.

Fontos számomra a fejlődés, ezért a legkorszerűbb technikákat alkalmazzuk a rendelőben és rendszeresen veszünk részt továbbképzéseken kollégáimmal, hogy tudásunkat bővítsük.

Szabadidőben legfontosabb számomra a család, a barátok és a sport. Kiskorom óta szenvedélyem a horgászat illetve heti rendszerességgel járok falat mászni, amely egy egyre népszerűbb sport hazánkban.

Vissza az orvosainkhoz

Elérhetőség

1132 Budapest, Visegrádi u. 13. 1.em.5.